5 dôvodov, prečo potrebujete LED svetelnú rampu

5 dôvodov, prečo potrebujete LED svetelnú rampu

Pravdepodobne ste už niekedy išli po zablatenej neosvetlenej ceste a želali ste si, aby vaše svetlomety boli o niečo jasnejšie.
Možno ste si vo svojom okolí všimli nákladné vozidlá vybavené blikajúcimi svetelnými lištami.
Ak ste na niektorú z týchto otázok odpovedali kladne, možno zvažujete, či je pre vás svetelná lišta LED vhodná.
Systém svetelnej lišty sa dá použiť na rôzne účely, napríklad na jazdu v teréne, poľovníctvo alebo prácu v prírode. Môžete s ním dokonca jazdiť po zle osvetlenej ceste.

Uviedli sme 5 dôvodov, prečo by ste mali zvážiť LED svetelné lišty, spolu s tipmi na výber tej správnej pre vaše vozidlo.

Odolnosť: Vyrobené tak, aby odolali podmienkam v teréne
Vysokokvalitná LED svetelná lišta je navrhnutá tak, aby poskytovala osvetlenie v náročnom teréne s nepredvídateľným počasím.
V prvom rade sú odolné voči teplotným zmenám. V horách sa počasie radikálne mení, čo je pre vodičov v zasnežených oblastiach veľmi dôležité.
Vyhrievaná svetelná lišta pre vaše nákladné vozidlo alebo snehový pluh je dobrým nápadom, keď sa tvorí veľa ľadu. Tie sa automaticky zapnú pri poklese teploty, takže váš systém osvetlenia zostane bez prekážok.
Pri jazde v menej zasneženom prostredí odolnosť znamená, že prach, nečistoty a vlhkosť nepreniknú do pracovných častí jednotky vďaka robustným materiálom krytu.
Materiálová technológia svetelných LED líšt sa neustále zdokonaľuje, čo zaručuje, že vaša ďalšia kúpa vydrží dlhé roky.

Hodnota: Cenovo dostupná technológia LED
Svetelné lišty LED sú ľahké a veľmi odolné. Okrem toho spotrebujú menej energie ako tradičné osvetlenie. Vďaka tomu môžete ušetriť energiu a mať väčší úžitok z osvetlenia LED.
Okolo osvetľovacích LED tyčí nikdy nenájdete veľa tepla. Od 90. rokov minulého storočia sa osvetlenie LED stalo priemyselným štandardom vďaka svojej nízkej cene.
Svetlá LED sú podstatne lacnejšie ako halogénové svetlá a nepotrebujú častú výmenu ako svetlá s vysokou intenzitou výbojky (HID).
Hoci sú svetelné lišty LED drahšie ako iné svetelné zdroje, ich skutočnou hodnotou je ich dlhá životnosť. Okrem toho, že zriedkavo potrebujú údržbu, zabraňujú nehodám, ktoré vedú k dodatočným opravám.

Štýl: Dodanie osobitosti vašej jazde
Každý deň vidíme rôzne vozidlá s jasnými svetlami. Sú to v podstate LED lišty, ktoré sa dodávajú v rôznych farbách a svetelných štýloch, čím dodávajú efektný vzhľad. Inštaláciou svetelnej lišty môžete dosiahnuť, aby vaše vozidlo vyzeralo pripravené na jazdu v teréne.
Ak sa snažíte vybaviť svoj drsný džíp, ktorý sa plazí po skalách, alebo hľadáte minimálny doplnok k svojmu celočiernemu pracovnému vozidlu, nebudete mať problém nájsť niečo, čo sa vám bude páčiť.
Ak chcete výrazne upravený dizajn osvetlenia, možno budete chcieť tráviť viac času v teréne ako jazdou po mestských uliciach.
V opačnom prípade by ste mohli byť namiesto toho označovaní za „obchoďáka“.

Bezpečnosť: Dovezieme vás do cieľa
Možno uvažujete o kúpe svetelnej lišty pre svoje nákladné vozidlo, pretože osvetlenie by bolo mimoriadne užitočné.
Najčastejším dôvodom, prečo sa vodiči začnú obzerať po svetelných lištách, je, keď jazdia za nasledujúcich podmienok:

Tmavé vedľajšie cesty
Terénne podmienky bez osvetlenia
Pracovné podmienky so slabým osvetlením

S kvalitnými svetelnými lištami môžete vidieť nebezpečenstvá, ako je napríklad ostrá zákruta na ceste alebo jeleň číhajúci v bočnom kroví, na väčšej ploche cesty.
Pri výbere vzoru svetelného lúča pre svetelnú lištu nezabudnite zvážiť, akým typom nebezpečenstva zvyčajne čelíte.
Mali by ste tiež vedieť, že nie všetky LED svetelné lišty sú legálne na cestách.
Mnohé vysokovýkonné svetelné lišty sa dodávajú s nepriehľadnými krytmi (ktoré sú v mnohých provinciách vyžadované zákonom)
aby ostatní vodiči neboli oslepení vašimi svetlami, keď sa vrátite na frekventované diaľnice.
Inštaláciou LED svetelných tyčí na svoje vozidlo budete môcť zostať na vrchole zákona a pravidiel. Nikdy by ste nechceli dostať dopravnú pokutu za osvetlené vozidlo.

Ste pripravení na svetelnú lištu, ktorá rozsvieti noc
Svetelné lišty LED využívajú najnovšiu technológiu osvetlenia, ktorá prekonáva konkurenciu.
Najdôležitejšie však je, aby ste si zapamätali, že vám umožňujú robiť viac a zároveň zostávajú bezpečné.
Svetelné lišty LED vám poskytnú dodatočné osvetlenie, ktoré potrebujete, aby ste mohli svoju prácu vykonávať čo najefektívnejšie, či už ste víkendový bojovník, alebo ste profesionál v oblasti podnikania.
Prečo si teda do svojho vozidla nemontujete svetelné lišty LED? Tieto body jasne ilustrujú potrebu týchto svetelných líšt v dnešnej spoločnosti.
nvautoparts.com

Nákupný košík
Návrat hore